-PORTFOLIO-

Jehsie Chalotte Søndergaard

PROFIL

Jeg hedder Jehsie og er bosiddende i Nykøbing F.
Jeg blev uddannet som multimediedesigner i 2019 fra Zealand Nykøbing F. og har en bred erfaring med flere felter inden for markedsføring, branding, kommunikation og grafisk arbejde.

Kreativ, analytisk og stædig er nogle af de nøgleord, som beskriver min professionelle profil.
Jeg er vant til at arbejde med forskellige analytiske modeller inden for markedsføring; herunder kan nævnes målgruppeanalyse, tilrettelæggelse af reklamekampagner og profilering på sociale medier.

Jeg har endvidere en solid erfaring med at redesigne virksomheders professionelle image fra start til slut. Herunder kan nævnes logodesign, udvælgelse af nye kundegrupper og præcisering af kommunikationsstrategier.

Du får en smilende, positiv og loyal medarbejder. Jeg arbejder altid for og med kunden, og jeg søger altid at yde mit bedste for at nå et tilfredsstillende resultat.
Jeg betegner mig selv som en omsorgsfuld og hjælpsom medarbejder, der altid står klar til nye udfordringer. Jeg søger altid at være med til at skabe en positiv og anerkendende atmosfære på arbejdspladsen, og jeg hjælper altid en kollega, hvis der er behov for dette.

Vil du vide mere? Kontakt mig gerne via nedenstående info.

  • email me

-projekter-

Kunstneridentitet

Den lokale kunstner Crimson Marks manglede en professionel identitet. I samarbejde med en dygtig fotograf og en professionel videograf skabte vi denne profil, som han var yderst tilfreds med.
Klik på billedet for at gå til website.

Afsluttende eksamen

Min afsluttende eksamen som multimediedesigner var i samarbejde med den lokale avis Folketidende.
Her fik jeg mulighed for at udarbejde mit bud på, hvordan betalt indhold kunne se ud, og hvilke elementer der skulle til for at udføre det.
Klik på billedet for at gå til website.

OBS: Det er en demoside og er ikke aktiv.

Webapp til sprogcenter

Et samarbejde med sprogcenteret i Nykøbing F., mundede ud i et bud på en app, som de kunne benytte til nye elever. Jeg havde fokus på brugervenlighed og overskuelighed, og integration af elementer fra deres system.
Klik på billedet for at gå til website.

OBS: website er udarbejdet til mobilversion. Benyt derfor website på din mobil for optimalt resultat.

Redesign

Den frivillige støttegruppe “Netværk for yngre kræftramte” ønskede en ny professionel identitet. Jeg var med til at udarbejde denne profil, som de stadig benytter.
Klik på billedet for at gå til website.

Lokal virksomhed

Den lokale virksomhed JE Park & Skovservice ønskede et bud på en ny virksomhedsprofil. Vi udarbejdede dette forslag for at integrere en mere samlet profil.
Klik på billedet for at gå til website.

OBS: Det er en demoside og er ikke aktiv.

Lokal rideklub

I min fritid er webmaster for den lokale rideklub Skovlundegård Rideklub. Siden er under opbygning, og jeg arbejder på at få et nyt website med flere informationer op.
Klik på billedet for at gå til website.

Kontakt mig

(+45) 42 75 17 02

www.mediekonsulent.dk

jehsie@mediekonsulent.dk

Close Menu