Ydelser


Jeg tilbyder hjælp til mange led i en proces omkring udvikling og produktion af digitale medieproduktuer. Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde om, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen.

Formatudvikling


Ønsker I at få udviklet nye digitale formater, der rammer målgruppen, hvor de er? Jeg hjælper med både strategiske overvejelser og med udvikling af konkrete formater, som kan sættes i produktion efter jeres ønsker, behov og muligheder.

TV- og videoproduktion


Mangler du en VJ, tilrettelægger eller postproducer?  Eller skal du have produceret en video fra A-Z? Jeg producerer mange forskellige formater og kan håndtere alle dele af produktionen. Jeg er særligt stærk i værtsbåret formateret fakta, portrætter og reportage.

Fundraising & projektstyring


Drømmer I om et fondsstøttet projekt med fokus på formidling og audiovisuelle fortællinger? Jeg har masser erfaring med at udvikle og beskrive projekter til de almen nyttige fonde, og jeg kan også hjælpe med at styre et projekt godt i mål.

Målgruppekenskab


Har I svært ved at nå jeres målgruppe? Jeg hjælper jer gerne med at identificere jeres primære målgruppe og designe redskaber til at lære dem bedre at kende.

Undervisning & workshops


Mangler dit hold viden eller inspiration til at komme i gang med videoproduktion? Jeg holder oplæg og workshops om, hvordan I kan producere videoer og hvilke spilleregler der gør sig gældende på eksempelvis YouTube.


Vidensformidling


Skal du have hjælp til at omsætte din viden til et sprog, som de fleste kan forstå og har lyst til at engagere sig i? Jeg har mange års erfaring med forskningsformidling og videnskabsjournalistik, og jeg kan hjælpe dig med at få din viden ud til din målgruppe.

Kan jeg hjælpe jer?


Book et uforpligtende møde, hvor vi taler om eventuelle samarbejdsmuligheder.